I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
kenapa???!!!
Tuesday, 27 December 2011 | 4:27:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum... cam ayt kt ats tu... pe lg lau bkn kisah feeling aq kt si W tu (k0rg kenl lau korg bce post sblm2 ni). k... mcm post aq yg tajuk "tinggal kenangan " tu, aq nk lepaskan si W ni. tapi........... tetiba dia send msj kt aq yg dia ckp nk appr0ve then appr0ve aq kt fb... uish knp harus jd camni... aq bru nk lepaskan dia c0z aq tau aq x mungkin leh dpt dia tpi dia cam bg harapan lgi kt aq.... tensi0n k0wt.... cmneh la aq nk larikan diri dr dia...? sblm ni dia x appr0ve aq sllu usha pr0file dia tgk dia dh app ke l0m. tpi pas dia app, aq nk tgk fb dia wt pe g? x kn nk letak harapan lgi? mmg la kau mamat. tme aq nk lpe la kau muncul balik... knp harus jd cmneh... mmg kt ati aq de ag g... aq x nafikan. yg kita gaduh2 dlu pun dok men lg kt minda aq.


Older Post | Newer Post