I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
perangai aku kalau korang nak tahu
Wednesday, 21 December 2011 | 2:57:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum. ok aq nk st0ry la ckit sal aq ni. aq byk post kt cni tpi aq x bgtau sifat2 aq yg sebenar kn. k di sini aq nk list all habits aq yg aq ske wt n prgai aq. s0 lau tingin nk tau, trus izinkan beb0la mata anda bce pe yang aq tlis ni. lau x mnt, hentikan pergerakan beb0la mata anda kt ayt ni dan berpindah melihat tanda "X" kt ats sne tu.. tu la. ye yg tu.... k yg masih setia maceh ye... j0m aq st0ry.

1. aq ni mmg kuat'kuat'sekuatnyer merajuk. tahap kritikal aq merajuk.
2, aq mudh marah ye harap maklum n aq cpt c00l.
3. aq ske patah2kan jari aq ni. ala yg bunyi "poopp" haha.
4. aq ske sgt-sgt-sgtlah nyanyi.... sp yg knl aq mmg tau la tabiat aq 1 ni. smpai aq x tau la jiran aq ni msti-msti-semestinyer la meluat dgr s0ra aq.
5. aq sng nk hafal lagu, tp lau buku. ermmmmmm s0ry erk!!! haha
6. aq X suka pkai kasut @ selipar @ seangkatan dengannyer. bkn x ske, lau aq pkai tme aq duduk. mmg x kn lekat benda tu kt kaki aq. aq akn bukak. c0nt0h= lam kelaz tme skul, aq n kwn2 aq bukak kasut tme blaja. pelik kn? n aq bkak selipar aq kt tmpt 2syen then aq men sepak2 selipar tu (aq men sorg je bkn budak jaat nk hasut org wt jaat) n tabiat aq ni di f0ll0w 0leh budak lain spt W kowt . haha
7. ni secret aq, tpi bl0g punyer hal lantak la. aq sebenarnyer jelez lau kwn aq rpt ngn 0rg lain. prinsip aq, dia kwn aq s0 aq nk dia jd kwn aq je. x leh nk rpt ngn org len. tpi 0rg kata kwn biar bribu, s0 lantak la... byk g 0rg len kwn.
8. ati aq cpt berubah. c0nt0h= lau aq jmpa s0rg ni, aq rse cam ske kt dia. then lau jmpa 0rg len, cam ske kt org tu plak. tpi aq bkn player k. cam kes aq terhdp W, bkn cam ni. dia sbb kmi gaduh then dia bkak ati aq yg dh lme bersawang tu.
9. aq kalu org ok, aq ok. lau x, say daa je la k.
10. aq syg 0rg kt sekeliling aq tpi aq bwk ny0r0k. aq x tunjuk. n aq syg org lbih dr aq syg dri aq.
11. aq se0rg yg senang tangkap leleh. haha. wlaupun hal sekecil kuman.
12. aq ske nangis ble lps marah. benda tu WAJIB. enth x tau np... kuar scra aut0
13. sgla kesedihan aq, aq ske pendam. aq x tunjuk kt org. aq x ske n aq jns lau aq sdih lantak aq s0rg je rse. lau happy p0wn aq sllu smpn by myself dr bgtau family. ala straight t0 the p0int sgla yg terjadi kt aq aq keep in secret.
14. aq x kesah la sp p0wn kwn aq. jnji ok ngn aq, aq on je. wlaupun dia tu whateva punyer la perangai aq kesah pe jnji dia ok ngn aq n aq accept
15. aq x tau la pe lg. pe2 aq tmbh lg erk. hehe


Older Post | Newer Post