I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
10 february 2012, jumaat
Friday, 27 January 2012 | 10:53:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum... ok tarikh tu tarikh pe? tarikh aku tunang, kawin, oh3 tidak!!!! jangan harap la. haha. tarikh tu aku nak p giant... jom p ramai2!!! bayar sendiri ye!!! first sekali jejak giant aku nak p beli mustajab tu, then aku p tengok wayang citer hantu... lau ada. then p karok sejam. hilangka suara di sana. hehe. pastu pusing2 sat then p makan. aku nak beli kfc wak balik.... weeee lau jadi la... (@)_(@)


#mood nak wat colat la sekarang ni.... jom buat!!! nak??? mai amik kat kedai @ umah aku lau rasa cukup berani. hehe. 0k2 stop blog... banyak keje nak wat... sidai kain.... masak....daa!!


Older Post | Newer Post