I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Saturday, 14 January 2012 | 2:37:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... keseorangan, kekecewaan, semua ada kat aku sekarang ni... aku sedih, aku pendengar setia kesedihan aku, aku nasihat diri sendiri..itulah aku sekarang... kawan2? x pe mekasih... biar aku pendam sorang je...hati aku berkecai bak kaca yang pada mulanya cukup sifat tiba-tiba jatuh ke lantai.. berkecai dan retak seribu... dan sekarang... yang menyenangkan hidup aku adalah H. tiba-tiba aku mesej dia n dia je ada dalam hidup aku sekarang. aku hanya menganggap hanya dia sorang saja kawan aku sekarang. yang lain? entah tiba-tiba rasa dah menghilang.... aku yakin dan pasti nak tukar nombor.... biarlah hidupku aku seorang saja yang tahu...................  (@)_(@)


Older Post | Newer Post