I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
baby!!!!!!
Saturday, 21 January 2012 | 6:54:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum...baby!!!! sp baby???? baby tu baby sp???? x de kena mengena dengan ini cerita eh... aku just nk gitau yang aku ni super duper triple minat baby!!!! aku pantang teng0k baby. mesti aku rasa nak dukung lagi2 yang comey2!!! so ccuuuttteee.... aku pernah tulis kat status sal aku suka baby. de ke patut de sorang budak tu suruh aku kawin cepat. ay0i!!! x mau la... aku dahulukan abang2 yang tersayang dulu ye... heehe. then siap suggest suruh mek anak angkat lagi. ay0i3!!! aku sendiri pun urus diri cam pe lagi ni nak urus orang lain. x pe la... aku tengok baby orang dah la ye... haha. tunggu aku dapat ijazah n seangkatan dengannyer n dapat keje baru aku kawin.  =D






comey sgt3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Older Post | Newer Post