I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
because of you
Thursday, 19 January 2012 | 3:24:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... ok tengok tajuk atas tu kan...

                                                             "because of you"

bukan niat buh tajuk tu nak speaking ke apa, tapi tajuk tu merupakan tajuk lagu yang harus aku nyanyikan untuk my prince. dia suruh nyanyi... kan ari tu dia yang nyanyi kat aku, so sekarang aku kena nyanyi untuk dia. aku x de pilihan terpaksa jugak nyanyi lagu tu coz kan lau korang baca post sebelum si prince aku ni minat lagu omputeh. haha. so aku kena nyanyi. susah gak la coz lagu ni cepat... so lau bi terabur tu maafkan je la ye... n lau sumbang tu harap2 jangan gelak ye... maybe aku nyanyi malam kot coz lau nak ada background music kena ada lappy. n lappy tu dapat selalunya tengah malam. not my lappy but my angah punya lappy. itulah aktiviti aku tengah2 malam, curi lappy angah. haha. n lagi 1 sebab aku nak nyanyi tengah malam....... sebab romantik?? haha no la... haha. sebab aku tak nak dia wat loud speaker bagi orang dengar.. segan deh... haha. cukup la ari tu dia wat loud speaker... haha. semalam aku call dia coz dia tak de kedit. dia mintak aku nyanyi.. tapi kedit aku pun ciput je.. de RM0.31 malam tadi... lepas la cakap lam 3 minit camtuh. ye la guna U.O.X murah la... haha. ok stop celoteh.... ni ha lagu yang aku kena nyanyi kat dia. because of you by ne-yo



Older Post | Newer Post