I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
blog baru!!!!
Wednesday, 25 January 2012 | 4:16:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum... ok tittle


blog baru


ok aku ada wat 1 blog lain. nak follow? bila aku ready nak bagitau aku bagi korang follow ya!!! kat situ nothing special... just like my diary.. yang sedih, happy, pe2 je la yang secret aku letak kat situ. kenapa tak letak kat sini? bahaya la beb coz banyak mata yang memandang n sebarkan kat orang. tak sangka kan ramai paparazzi. haha. ok yang tu je nak gitau. tapi aku aktif jugak blog ni. hari2 aku akan update k... sampai korang meluat nak baca. hehe. =P


#budakkacamata  (@)_(@)


Older Post | Newer Post