I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
cermin mata!!!! (@)_(@)
Sunday, 22 January 2012 | 6:26:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum..... ok korang bukak2 blog aku ni nampak terus kan gambar atas tu kan??? ala gambar awek cekak pinggang pakai cermin mata yang cun ciut miut cam aku tu...(perasan tahap kritikal). ok apasal ngan gambar tu?? haa...... aku nak wat cermin mata cam tu. ok tak??? padan tak ngan aku??? aku berkenan gila ngan cermin mata tu.... aku nak buat.... komen dari anda tentang hajat aku ni amat diperlukan... just tinggal coment kat aku atau chat aku kt fb aku. maceh bebanyak. ok daa   (@)_(@)


                                                                  ~budak kaca mata~


Older Post | Newer Post