I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
dram!!!!
Saturday, 14 January 2012 | 10:23:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... k2 tajuk kat atas tu kan... sebenarnyer... aq minat gila2 kat dram.. x tau la sejak aku de problem ari tu  (taon lepas)... aku merasakan dram tu merupakan salah satu alat yang boleh kita lepas geram... sebab kita pukul dram tu, bukan sahaja kita puas hati, malah bunyinya yang kuat boleh memerengkan kepala untuk lupakan masalah kita... dan sekarang setiap kali aku dengar lagu n dengar rentak dram... tanpa kuduga tangan aku pun ketuk la pe pun kat depan aku. aku nak sangat3 belajar main dram... lau de peluang aku akan amik jugak. saja suka2. banyak gurls sekarang minat nak main gitar... aku pun salah sorangnya. hehe. tapi.. dram lagi best. kalau tension boleh main pukul je lepas geram. haha. k dah stop celoteh.... daa~


Older Post | Newer Post