I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
hampeh!!!
Saturday, 21 January 2012 | 1:33:00 pm | 0 BlackWhite
assalamulaikum.... tau tak pe yang aku rasa hampeh? rasa orang tu hampeh gila bila taksub sangat dengan pasangan dia. citer latest kat status member aku sorang tu pasal bf dia curang. ok lau nak post tu sikit2 dah la ni tak sampai sejam dah de status baru dari dia. had0i...  n sebelum aku nak post blog ni, aku usha la jap mukabuku aku tu. tau tak, aku baca dia tulis men2 nak santau ex dia tu (dh jd ex coz pg td kot status dia tulis putuz). ok aku rasa la kan lau putus tak mati kot, yang nak wat hati berkecai cam kaca pecah seribu tu wat pe. n aku pegi la usha profile dia. amboi baru putus dah ada bf baru, ok so nak tulis status hampeh tu kenapa? uh tolong la. kau tu muka cantik pe. aku rasa limited edition kot dia tu. ye la setiap status yang dia post mesti ramai like. kalah aku. coz aku tak secantik dia. haha. so be cool girls. jangan nak poyo + hampeh la. aku baca cam nak UNLIKE je status tu tapi tak de button UNLIKE. kalau couple teruk2 pun n panas hati kat status tu bukan dapat pe pun. kot la setiap tulis status tu keluar emas sebijik ke, tak pe la jugak. ni bagi sakit hati aku je baca. haha. ok individu yang terbabit tak tau blog aku. lau tau, sorry ye  (rasanya tak tau kot. aku pun tak kenal dia. haha). 0k dah2 cukup2 kata kat orang.    ^_^


Older Post | Newer Post