I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
hari yang sungguh x de mood bagi cik ira!!!
Thursday, 5 January 2012 | 10:56:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum. ok tarikh 4/01/2012 sgt3 menghilangkan mood aq. sbb pe? kt cc ni budak2 cari psl ngn aq, skit ati gler lyn diorg ni. rse nk meletus je otak aq ni... pastu kt fb, bahas ngn org yg menyebabkan aq skit ati coz pgl aq "munafik". korg pun msti skit ati lau kne pgl cmtuh. aq fade up betul3... pastu aq x wt ot coz de mkn2 kt umh RAz besday dia. aq igt mlm tu lewh la aq happykan diri aq. last2 de gak yg wt aq skit ati. aq nyesal x ikut timah p teman dia mek adk dia... nyesal3!! aq dok kt ctue cam tunggul kayu je rse... pastu aq de lah p smbg2 ckit ngn diorg. pastu 2 org mamat cri psl lak ngn aq. aq tyer sp budak yg dok bahas ngn aq td kt fb, diorg dok bisik x mo gtau aq. aq panas gler. ati dh terbakar leh wt unggun api rsenyer. k aq pun p mkn la. mmg lam otak aq ni pkir nk blik je. tpi pe lak kta Raz lau aq x mkn. so aq p mkn.. aq mkn ckit je. mmg pas aq blik keje sblm tu, perut aq dh nyanyi lagu rancak gler2 la. tpi p sner aq mkn ckit je. pastu aq p la kt member yg aq mai td... aq ckp nak balik. then dia ckp tgu jap...(aq x leh blik lmbat sbb tu aq nak blik. tme tuh jam nk dkt kol 10. umh aq jauh.. lau 5 saat lewh smpai aq x bising la nk blik. dh la dh lmbt, pastu ati panas. lg la bertambah niat aq nk blik). lam aq kata nk blik, bleh lak dia kol sorang makcik tu. (lau korang de bce blog aq sblm ni korang tau la. tpi jgn tgk dh, coz aq dh dlte). siap p lari p tmpt len lak nk ckp coz kt tmpt dia dok ni bising. hati aq panas blik. aq p dok kt moto then dia abiz dh ckp ngn makcik tu kmi blik. serius aq wak moto cam org gila. lantak la member aq tu nak ckp pe. mmg ati aq dh hilang tme bawak moto tu. aq x de perasaan. sempat gak air mata aq jatuh tme tu. aq cover. pas aq antar dia blik. aq blik dgn linangan air mata. hanya kelajuan moto yamaha sport lama tu je yg menyapu air mataku. angin yg dtg dr arh berlawanan di hadapan aq mengetepikan arah air mataku. biar angin malam tu menyejukkan hatiku yg sedang hangat membara. mmg tulah sifat aq. lau de mlsh pe2 aq akn lepaskan dgn wak moto laju. sblm antar member aq tu balik kmi de lalu kt kwsn org excident. lam ati aq kata "lewh x aq plak yg excident?". dgn bwk moto laju aq lepas kedua2 blah tgn n nyaris kt lggr jmbtn kt tmn tiong tu (mmg tabiat aq ske lps kedua2 blah tgn tme wak mt0). nk smpai umh aq control diri aq coz aq x mo blik dgn mata merah. blik lam kol 11 aq ms0k td0. sblm tu aq mkn cucur udang ibu aq goreng. ye la kt umh Raz x de m00d nk mkn. aq mkn lam 5 biji then aq masuk blik tbe2 air mata aq jatuh lagi. mmg katil aq sllu jd peneman kalu aq sedih n bilik aq jd cctv kisah kegembiraan, kesedihan aq. pastu enct nokia aq, aq off n encet sony aq buh flight mod. aq x mo diganggu. aq bkak lagu kt enct sony kuat2. mmg lau org pgl mmg x dgr la. lau jd kebakaran mmg aq mati rentung la lam bilik tu. aq dgr lagu smpai aq tertido. n smpai skrg enct aq in flight mod. just enct nokia aq on coz kuarga aq just tau no mxs aq je. n tme aq taip benda ni pun aq still nk nangis tp aq thn coz kt tmpt keje.   # to org yg aq gelar member ats tu lau bce post aq ni, aq nk mintak maaf sesangat lau terasa coz aq terasa gila2 ag ckp ngn makcik tu. ag kne paham perasaan aq. tpi aq still ok ngn ag. n org len x leh cam identiti ag. jgn risau. aq syg ag skrg... 







Older Post | Newer Post