I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
kalau aku dah tawar hati........
Thursday, 26 January 2012 | 3:52:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... tajuk tu sedang berlaku kat aku sekarang ni... sorry aku cepat tawar hati ok.. kalau aku mintak sesuatu barang tu berhari2, orang wat tak tau je. tapi bila aku dah tawar hati maleh dah nak mintak, nak pulak bagi. sorry time tu aku dah tak layan n aku akan tarik muka 360 darjah kalau boleh. ye la mana tak geram... pastu nak pujuk aku?? tengok la lau mood aku ok, aku layan. lau tak... sebelah mata aku tak pandang.. maaf ego aku terlalu tinggi.


Older Post | Newer Post