I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
kekok!!!
Saturday, 21 January 2012 | 3:50:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum... ok td aku call my prince coz tak msj kan. aku nak share pun tiba2 wat hal kedit ni s0 aku call, n aku terpaksa nyanyi kat dia. haha. macam2 aku nyanyi....coz dia suruh. haha. n but 0ne part dia kekok tak tau nak panggil aku pa.. haha. gelak lam hati je tunggu dia nak panggil pe. dia panggil pe? secret la ek. haha. aku pun kekok jugak... ye la sebelum ni panggil aku hang je. mai2 sekarang tak tau nak panggil pe. haha. so lau you, my prince baca jangan marah ye.... ngee~ cool beb. tak pa pas ni kita nyanyi sama2 lagi ya!!! i know my voice like selena gomez sakit tekak..... haha. k daa~



Older Post | Newer Post