I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
mimpi mengarut
Friday, 27 January 2012 | 10:42:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... ok semalam aku mimpi mengarut gila2. ok camnih citer dia.... aku pegi mana entah ngan family aku, time nak naik lif, kasut aku tercabut. so sementara nak tunggu lif tu turun, aku p la amik balik kasut tu. pastu patah balik, family aku tinggal aku. aku nek la lif yang sebelah lagi. pas naik, lif tu tukar jadi roda kat funfair tu. 7 pusingan kot nak kena naik. kecut perut gila2. walaupun mimpi rasa kat nyata jugak. ok pastu aku nampak umah hantu, aku kan taksub sangat kat umah hantu, so aku ajak family aku masuk... ok yang ni pun pelik. aku mimpi masuk ngan ibu n adik, tapi bila kat lam tu tukar orang, aku masuk ngan intan n yana. pelik gila2. pastu siap lau de masuk lam 1 bilik tu, siapa berani hantu tu bagi duit.merapu gila2 la. haha. mimpi ngarut aku lepas solat subuh... haha.


Older Post | Newer Post