I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
mimpi!!!
Saturday, 7 January 2012 | 9:29:00 am | 0 BlackWhite

assalamualaikum... k malam td aku mimpi pelik gak la... aku mimpi kan semua orang yang buat aku sedih (kalau korang baca post sebelum2 ni) lam mimpi tu diorang bagi aku marah gila2. memang gaduh la. memang aku tarik muka gila2. lam mimpi tu 3 orang yang bagi aku sedih kat alam nyata, tiga2 bagi aku marah kat alam mimpi. adakah itu tanda aku akan semakin rapat ngan mereka? sebab selalu la kan orang cakap lau mimpi kita gaduh ngan orang tu, kita akan baik ngan orang tu kat alam nyata. entah aku pun x tau. aku pun bukan percaya sangat benda2 macam tu. apa2 pun mimpi malam tadi memang aku x nak ulang dah. aku marah cam orang gila gak la. so cool.... mimpi biar mimpi. nyata tetap nyata.... k thanx dengar aku celoteh. daa~


Older Post | Newer Post