I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
mudah
Wednesday, 4 January 2012 | 3:36:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum. hai3 lme x jmpa kan... (ckp s0rg2 c0z f0ll0wer aq x rmai pun). k tajuk post ni "mudah". x de kaitan lgsg ngn "mudah.com" or mne2 mudah la... mudah yg aq nk post ni ialah begitu mudah la budak2 zaman sekarang mengeluarkan ayt2 kesat. pelik bin ajaib sungguh la di0rang ni. ayt2 kesat cam dh serasi ngn di0rang je. rse cam nk lempang je mulut di0rang sebut camtuh. tpi ank 0rang kan... x lewh la... mmg x dinafikan aq pun de sebut tp x selalu.  berkala.... tpi di0rang ni kalu lewh tiap2 saat. lantak la kt diorang... aq dh tegur... k st0p kt cnie. nk wt post len lak. hehe  (^)_(^)


Older Post | Newer Post