I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
mustajab pati halia
Friday, 27 January 2012 | 1:14:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... ok tajuk tu kan....hurm ok benda tu first sekali aku nak beli bila aku dapat gaji. biasa la nak change diri aku.... kenapa tak tunggu p plkn??? tak pa la... aku beli jugak la... plkn tu pun tak semestinya kurus... yang ni pun harga tak mahal lam 50 hengget ja pun. so wait and see pe yang berlaku. okey!!!


yang ni la.... ok pe dua2 tu 50 hengget ja. kat giant jual 50 hengget. tunggu la dapat gaji jumaat aku free p giant beli benda ni ngan jiran aku. pastu kar0k!!!!!!!!!!!!!!!! dah kempunan karok ni.... lepas tension....


Older Post | Newer Post