I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
my voice..
Friday, 27 January 2012 | 1:41:00 pm | 2 BlackWhite
assalamualaikum... ok ni la my slow voice. enj0y it!!! lau tak sanggup tutup telinga siap2. hehe. malaz nak lable tajuk lagu. so pandai2 la korang cam lagu pe. ni la koleksi suara aku kat lam encet sony ericson aku ni... hehe










camneh ok tak? hancus kann??? aku harap korang jangan pulak buang lappy tu pas dengar suara aku yang macam selena gomez sakit tekak ni... haha.cian encet aku menanggung beban kena simpan suara aku. haha. ok daa~

#budakskemakacamata  (@)_(@)



Older Post | Newer Post