I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
na ikut....
Monday, 23 January 2012 | 4:13:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum... hurm along n angah p sedim tak ajak..... nak ikut!!!! dah lama tak g air terjun.... hurm. jaat tol diorang tu. nak ikut jugak.... diorang happy2 kat sana aku merana wat ot kat sini... hurm   =( sobs....  tak pa la... biarkan...~ bulan depan nak wat rombongan p sedim la... sapa nak ikut isi borang antaq kat pejabat pos kat alamat umah sendiri... lalala~ haha.
so cool.... lau aku jumpa air terjun ni, aku nak wt tepi tu. haha


best yang ni... x byk batu....

yang ni byk batu.. susah gerak....


Older Post | Newer Post