I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
patah seribu, carta hati, kosong
Friday, 27 January 2012 | 12:02:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... ok atas tu kan rasanya korang tau pe dia.. tu tajuk lagu! aku suka lagu tu. nanti bila aku free aku record suara slow aku then paste kat sini ya! yang sudi dengar tunggu, yang tak sudi tak paksa. ni ha lagu tu tapi suara artis tu. suara aku? tunggu 2 3 hari lagi aku buh k. sayang my follower....



Older Post | Newer Post