I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
PLKN....!!!!
Friday, 6 January 2012 | 6:45:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... k aku x sbr sgt3 nk p PLKN. harap2 dpt pgln ke-2. amin........ aku dgr intan ckp best aku tingin nk p cepat2. hehe. then td aku usha la video kt "tiub anda" punya la best tgk diorang kt PLKN... so aku nk p sner cepat...... tolonglah bagi pgln kedua kt aku.... hehe k2 mlz nk taip dh. di sini aku sertakan lagu PLKN kt korang k.

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DxCQXLjK3RQs%26feature%3Dshare&h=UAQHcBtyZAQH4WxnvHAajC9CjZZ98W7JVy3teppuLUko2Bw


Older Post | Newer Post