I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
solat???
Wednesday, 4 January 2012 | 4:10:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum... k kta jumpa lg (wlaupun x 6pak muka). k skrg aq kje dh!! kt cc je.... k ari ni hari ke-4. td  tme aq d0k kusyuk lyn cter "full house" (my pebret drama), de sorang budak ni ckp dia nk men game. aq ckp la aq nk ttup dh. jp g bkak blik. nk solat dlu. then x pe budak tu p la tgk orang len men. pastu aq terdengar entah budak mne entah ckp kan dia ckp kt member dia "akak tu nk tutup nk smbhyg". pastu dia ckp "smbhyg pe?". ok lam hati aq pun berbisik, (men game je tau solat pe pun x tau. Zohor la). ok moral of the story, ibu2 bapa2 kt luar sne tu jgn la manjakan sgt ank2 korang cth= cam lau nk g cc bg je duit. tgk la manja sgt n x dipedulikan sgt oleh ibubapa smpai solat pun x tau waktu pe. pdhl dh drjh bp tu... dr bg duit men game kt cc tu bek antar ank korang p ngaji ke, skul agama rakyat ke... de gak faedah. aq bknnyer nk larang diorang dtg cc ni @ cc mne2. tpi agk2 gak smpai ayt cmtuh aq kne dgr. ibu bp men la peranan elok2. jgn la smpai musnah masa depan ank korang. aq tau aq pun x betul... kdg2 de gak miss solat. tpi aq hanya ckp pd kebenaran... k la aq tau wktu pe dr budak tu x tau wktu pe tme tu.... k la mlz nk meng0mel byk2. s0rry lau terasa. k salam.  (^)_(^)


Older Post | Newer Post