I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
suara aku sedap ke?
Monday, 16 January 2012 | 4:06:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... ok korang tau kan yang sekarang aku keje kat cyber cafe.. keje sini boring jugak la coz tiap2 hari menghadap benda sama je... ok untuk menghilangkan boring aku, aku dengar lagu sambil nyanyi. aku kesian gak la dengan orang kat cc ni kan terpaksa dengar suara aku yang "sedap gila2" ni kan. haha. ok semalam, aku dengar la radio era kat online... diorang bukak lagu carta hati by najwa latif.. aku pun follow la. ok bukan nak perasan la tapi lau korang dengar suara aku yang low leh tahan sedap jugak. lau suara biasa, sory korang akan was2 suara perempuan ke laki. haha. ok aku dengan memasang lagu tu kuat2 guna earphone, aku pun ikut nyanyi... pastu kan mata aku kat screen komputer tapi leh la nampak orang kt tepi aku ni yang sedang bermuka buku jugak.. aku tengok abang tu kalih tengok aku dok nyanyi. wah... aku pun perasan seketika. lalalala lantak la kat aku nak perasan kan. haha. tengok banyak kali jugak la.. pastu aku nyanyi lagu aishiteru yang de kat blog aku ni kan, dia tengok jugak. haha perasan lagi aku. pastu time nak bayar, aku gitau la harga dia men cc tadi. pas aku bagi duit baki aku pun duduk balik.aku duduk terus mengdapat pc dpn aq ni. time dia nak simpan duit, dia tengok aku... leh la lam 5 second baru aku perasan. ok lam hati aku cakap time tu (dia ni tengok aku kutuk suara aku ke suka suara aku). then aku x nak bagi dia malu aku senyum kat dia. pastu dia balas balik senyum aku. then dia balik... ok the end.  (@_(@)


Older Post | Newer Post