I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
tak payah jog!
Monday, 23 January 2012 | 7:54:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum....aku rasa la kan, aku tak yah p jog. tau kenapa? tiap2 hari aku men kejar2 ngan abang2 aku yang tersayang tu. haha. lau tak kejar pun, tomoi... haha. nasib tak de gelanggang kat umah tu. haha. sampaikan ibu cakap pe tau... ish depa ni lau jumpa mesti nak berkelahi. haha. tapi aku suka gaduh ngan abang2 aku ni. pelik kan?? nak tau kenapa?? sebab.... melalui kami gaduh ni la kan kami semakin rapat. hehe. pelik kan kami. tu dari pandangan aku.... pandangan diorang aku tak tau la....



Older Post | Newer Post