I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
angpau!!!
Saturday, 4 February 2012 | 3:43:00 am | 0 BlackWhite
asalamualaikum.... semalam... 3/2/12 aku dapat angpau... haha. tauke kedai gunting rambut bagi.. nak tau nape? sebab aku selalu tolong dia buka pintu belakang coz dia nak tambah pe entah kat belakang tu.... angpau tu de RM10.. ok la dari tak de. bersyukur pe yang dapat. hehe. aku first tolak... dah lebih kurang 5 6 kali dia sua jugak... aku terima la...abiz budak2 lam cc tu dah usha pelik. sampul angpau tu gila comey... muka minnie mouse... nak tengok... nah2...




Older Post | Newer Post