I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
benda mengong yang aku tertekan!!
Friday, 3 February 2012 | 2:19:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... korang nak tau? ptg tadi, dengan tidak sengajanya aku tertekan button "delete all" gambar kat encet aku... hhhuuaarrgghhhh rasa bengang gila kot. nak nangis.. but i'm not like gegurl benda kecik nak nangis. hehe. memang fade up gila!! nasib la gambar2 yang aku snap2 lam kelas aku buh kat folder len. lau tak. hancur luluh berkecai rasa buang masa n bateri je take the pic. nasib yang terdelete gambar aku. lau gambar len. memang hangin aku 1 badan petang tadi. ok la tu tak hangin.. sempat p meronda 1 taman tadi.. hehe. ronda sorang2. dah lama tak ronda. asyik sebuk keje je. hehe. lupa nak cakap... gambar kat encet nokia... lau kat sony tu... memang meraung la bak lagu new boys. hehe. sony tu berapa ratus gambar.lau terdelete memang aku tak akan tangkap gambar dah. haha. ok stop..idea abiz. daa  (@)_(@)


Older Post | Newer Post