I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
ceramah percuma!!!
Wednesday, 22 February 2012 | 4:39:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum....
ok tadi kan... dengan aku sakit perut teramat sangat tadi...
abang ronnie bagi ceramah free lak pasal bahasa inggeris...
dia cakap kat aku...
tak yah p kelas mahal2...
just dengar lagu omputeh.....
n layan movie omputeh.....
dengan cara tu je...
dia pandai cakap omputeh......
dia suggest aku follow cam tu la.....
aku dengan sakit perut teramat sangat.....
lam hati pikir bila la abg ronnie ni nak stop bercakap...
hehe
jaat kan aku.....
tapi....
pe yang abg ronnie cakap tu betul...
n aku cuba untuk follow.....
orang bagi nasihat kita kena amik la kan....
baik untuk masa depan kita jugak......
kan3.....
sooo......
mulai sekarang.......
aku try layan lagu omputeh ja.....
baik untuk masa depan aku....
kan3....
ok3 jari aku ngadu suruh stop... dia nak bukak post lain pas ni....
hehe
k daa   ^_^


Older Post | Newer Post