I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
coklat!!!
Friday, 3 February 2012 | 1:13:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum....

homemade chocolate

ok.... gaji aku tak dapat lagi (baru antar punch kad tadi) dah macam2 kena kuar. salah satunya.... kena beli coklat. waduh3. tau tak, jiran aku (faezah) mintak coklat 10 biji, then adik kawan aku nak sangat2 coklat, then family aku suka coklat tu. memang banyak la aku kena wat. tapi de la sorang tu nak tapi dah tak de kaitan ngan hidup aku, nak bagi pun aku pikir dua kali. ye la.. nanti tanya tak balas pulak mesej... tu la yang aku tak suka. so biar je la... lau dia rasa nak mintak je... aku on time boleh bagi. ye aku tak tipu... orang len pun nak.. mintak je, tapi time coklat tu ade kat umah aku n aku tak pokai time tu. hehe. ok3 nah tengok coklat yang aku wat






Older Post | Newer Post