I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
gaji!!!
Tuesday, 7 February 2012 | 11:31:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... ok hari ni aku happy gila2. nak tau kenapa? aku dah dapat gaji!!! my first gaji!!! nak tau berapa? tol nak tau? hurm..... aku dapat..... alhamdulillah aku dapat RM887.10... bersyukur sgt3x. aku just target dapat RM600 je.... tapi.. lebih gila!  bersyukur sgt3x. dan duit tu... bukan sepenuhnya kat aq. aku simpan RM500 lam bank. yg len aq pegang. tapi... aku tak boros. aku beli pe yang perlu je. n duit tu bukan 100% ada kat tangan aku. lau ada kat tangan aku memang abiz la. haha. esok aku nak beli coklat...  ok la ibu nak p kl sabtu ni. leh la ibu bawak coklat bagi kat along. merasa gak along gaji aku. hehe. ok malaz taip. daa~


Older Post | Newer Post