I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
handphone
Wednesday, 22 February 2012 | 5:04:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum.....
ok. aku nak bagitau.....
siapa member2 aku yang de nombor aku tu....
lau call aku....
then dengar suara merdu len macam yang menjawab....
"harap maaf, nombor yang anda dail tidak dapat dihubungi
"sila cuba sebentar lagi"
ataupun mesej aku then dapat balik mesej yang tertulis cam nih 
"number 017552****......switch off......."
tu maknanya....
encet aku bateri abiz....
sebab.....
aku malaz nak cas... ngeh3x....
ye la....
aku on pun bukan mesej ngan siapa pun....
korang yang gatai tangan bila aku off encet....
baru nak antar mesej....
time tu...
aku rasa cam nak bagi kasut saiz berapa entah....
sempena adiah besday korang...
hehe  =P
then... lagi 1 sebab korang dengar suara tu n dapat mesej tu...
sebab... aku saja je off....  =P
orang hidup single cam aku nih....
nak mesej ngan siapa...
hehe
so aku suka off enset.... 
itulah hobi terbaru aku... selain nyanyi sorang2 n layari internet.
ok the end!!   >_<



Older Post | Newer Post