I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
hasil homemade chocolate!!
Friday, 10 February 2012 | 2:11:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum... ok ni la hasilnya homemade chocolate aku buat malam ni.....





ok.... cantik tak? tak??? ye tau korang buat  lagi cantik kan???  =P  ok yang orang order dah siap. untuk bagi kat orang pun dah siap. so.... aku happy!! hehe. hajat aku nak belanja family aku pun dah terlaksana... tadi aku beli kfc... ni ha....


sedap!!! hehe. ok la... gaji first... ok dah tak tau nak taip. daa  ^_^


Older Post | Newer Post