I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
my along dah balik...
Thursday, 2 February 2012 | 1:21:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum.... hurm along dah balik.... 30/1/12 ri tu... pas ni tak leh la nak lari2 lam umah lagi. haha. malam tu aku ikut jugak pegi antar along ngan ibu n adik.abah n angah? angah pegi men bowling n abah keje over time... so masa nak p tu, semua barang dah ingatkan. tapi... sampai2 je kat stesen bas kulim ni, baru along perasan yang dia pakai selipar abah. so semua dah panik coz bas nak gerak dah. boleh pulak along cakap "memang rasa len macam pakai kasut ni tapi tak perasan". ibu jawab "yang dah tau rasa len macam tak tengok tu kenapa". so semua orang kalut. angah de lagi kat kulim landmark tu. nasib la amir, member angah 1 taman yang keluar g bowling ngan angah tu kenal orang handle bas tu. so suruh tunggu jap. aku ingat ibu nak balik p amik lau sempat. tapi takut tak sempat, aku p la salam along... elok2 p keta ibu kol angah tak dapat coz along kol kot. pastu abah kol. aku p kat along. terus along suruh jaga beg dia yang berat gila2 tu then mek kunci kereta bawak kereta toyota corolla altis tu laju2 depan mata aku. risau aku. sepanjang along p tu aku risau gila. tapi tak tunjuk la. aku berdoa lam hati la.. risau. ye la kol 11 lebih tu. dah la dia wak kete laju. kete proton tu pun dia wak 90 ari tu mek aq balik skul. ni lagi la kete toyota, auto. n lam hati aku menyesal gak... coz aku ikut. lau aku tak ikut, aku boleh p antar. tapi.... dah nasib nak wat camneh. nampak je along depan mata risau dah hilang. along salam angah n amir, then masuk bas. time tunggu along tadi tu angah datang.


Older Post | Newer Post