I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
PIBG!!!
Wednesday, 8 February 2012 | 2:15:00 am | 0 BlackWhite
assalmualaikum.... ok tajuk tu... tau tak, aku kena menghadirkan diriku kat mesyuarat PIBG adik aku pada hari ahad 12/2/2012. ayoi....!!!!! malaz gila!!! aku bab2 nak dengar ni malaz gila la. aku terpaksa p sebab..... ibu nak p KL. abah nak p memancing sabtu tu kat ne entah. angah?? keje... adoi... dah la kat seolah lama aku, SKTK. aku kena p sebab wars budak darjah 6 WAJIB p. dan aku jadi mangsanya.... 11.00-12.45 tu.... sejam 45 minit. aku rasa masa tu aku wat coklat g bagus. had0i~ terpaksa jugaklah ye... dah la de sorang tu kata....


gambar atas ni... macam mak-anak. tension gila dengar... betul ke? ay0i.... tapi de sorang budak tu kata tak. hehe. so cool la balik. hehe. thanx ya adik hindustan kata gambar tu macam kakak-adik. hehe. n baru beberapa second ni... de orang kata aku cam ustazah.. w0w..!!!!!!!!!!! ayoi ke situ la pulak. macam2 betul la. hehe. ok malz taip. daa~  ^_^


Older Post | Newer Post