I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
segalanya berakhir...
Friday, 3 February 2012 | 3:29:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum... ok sekarang ni hidup aku dah semakin aman... nak tau kenapa? dah tak de masalah kat sekeliling aku. hati aku ni dah kosong. dah tak de perasaan yang selama ni aku tanggung. semua dah selesai. yang berdekatan aku yang gaduh dah baik, yang de masalah ngan couple diorang dah settle,yang baru gaduh ngan member dah selesai jugak.. sekeliling kita ni de banyak situasi... senang cakap.. semua orang kat sekeliling aku ni dah happy ending la... semua dah ok. kalau datang lagi dugaan, aku terima je seadanya.... dengan segala dugaan yang kita dapat kita akan mendapat pengajaran darinya.. ingat..!! jangan mengeluh dengan dugaan yang kita dapat. ok dah kebuntuan idea.. daaa  ^_^

p/s= sejak bila entah aku leh wat ayat2 camnih. hehe


Older Post | Newer Post