I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
V.I.P
Thursday, 2 February 2012 | 11:18:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum....ok tajuk tu kan nama kumpulan V.I.P yang bermaksud Versatility In Performance. hehe. V.I.P ni popular dengan lagu diorang bertajuk lagu sedih. best lagu tu.n lagu baru diorang lg 1 best jugak tajuk kemarau....



best kan lagu diorang. aku suka. hehe. n yang paling aku suka salah sorang ahli kumpulan tu yang bernama Fadlan Hazim. hehe. aku gatal?? haha mana ada.. aku minat coz time dia rap best kot. dia rapper lam kumpulan tu. n muka dia cam Kim Hyung Joon. ala yang berlakon citer boys over flower tu... tapi Fadlan tak suka orang cakap muka dia sama dengan orang korea. hehe. (aku tau coz aku baca komen kat gambar dia kt fb k.). tapi serius lau tengok muka dia hensome tak nampak cam orang melayu. tapi yang aku tak suka.. dia pakai dye tu je. hehe. tapi aku just minat dia. tak la galak nak kawin ngan dia. haha. ni gambar dia... aku copypaste dari fb dia... hehe. untung dapat fren ngn dia kat fb. hehe.






ok3 dah2 stop. banyak gila aku amik. haha. aku just tengok je gambar ni. tak la terhegeh2 nak komen teruk2 kat gambar dia kan. coz dah ramai yang komen. tapi.... bak kata ayat aku selalu guna... muka ensem @cantik @ hotsuff pun kat umah makan gak sambal belacan, budu. so kita semua serupa. tak ada yang membezakan pun. hehe. encem dia, aku rasa encem lagi jejaka yang dok kat umah aku ni. hehe. Fadlan lau baca jangan marah ye. hehe. aku just minat je. aku tak la kemaruk sangat.tapi yang aku paling minat lam bidang hiburan ni... my sis, Song Hye Kyo n my bro, Rain. haha. yang ni aku minat gila2. coz aku suka tengok diorang berlakon lam citer full house. ni gambar. malaz nak taip dah la. hehe.k stop sini je la. tengok je la gambar. ch0u daa...







Older Post | Newer Post