I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
muka slumber je!!
Thursday, 15 March 2012 | 3:28:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum.....
ok aku nak story something...
time aku nak p kelas tadi...
 betul2 lepas selekoh kat trafik light kat pekan kulim....
ala simpang masuk kanan nak g hasani...
tak tau??? just teruskan membaca  =P
de la sekumpulan polis tu....
dok kat tempat gelap....
aku tak tau la pe kes...
aku muka blur time tu...
lalu depan diorang n slowkan kelajuan moto aku....
aku stop depan diorang....
dengan muka tak de perasaan....
n ayat yang spontan keluar dari mulut aku...
"ADA APA?"
serius aku terkejut gak aku tercakap camtu
so... polis tu suruh aku jalan je.... haha
serius sampai sekarang aku ingat lagi situasi tadi.
n polis2 tu still ada lagi sampai aku abiz kelas 
haha. sorry ye polis2 saya terlepas cakap camtu tadi
n aku harap sangat...
aku tak jumpa polis2 tu dah
malu kot.. haha
n aku tak harap sangat2...
polis tu member ayah aku...
ayah aku kan polis...
hehe
k malaz taip....
daa ^_^



Older Post | Newer Post