I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
back!!!
Tuesday, 3 April 2012 | 1:30:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum.....
haaccuumm!!!
berdebu n bersawang la pulak blog aku ni....
dah lama tak update kan....
ye la.....
ari tu takut pasal result sampai tak sempat nk berblogging....
nak tau result aku....
hurmm.... alhamdulillah. ok tak de failed. biasa2 je
teeettttt... haha  =P  (jawapan cover)
pastu... pas dapat result...
kalut dok isi borang sana sini...
pe... ingat senang ke nak isi borang tu...
kena pilih course betul2 la....
serabut kot....
sekarang tak serabut dah.
semua borang dah siap isi....
just tinggal berita tentang plkn dapat panggilan 2 @ 3 je...
n tunggu panggilan u @ maktab. (amin)
ok so aku nak stop kat sini. de post menarik nak taip pas ni.
daa kawan2.


Older Post | Newer Post