I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
hang out day!
Thursday, 12 April 2012 | 2:12:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum..... 
7 April 2012 aritu aku jumpa balik kawan 5 syco 1
kami jumpa kat mcD kulim....
aku p dengan yana.. BFF kuat jelez aku. haha
sampai kat sana ramai ada.
then aku pun ke sana ke sini. sampai de yang aku tak berapa layan..
sorry ye korang  ^_^
aku sampai sana dalam pukul 2.30pm
n aku balik dalam nak dekat pukul 4pm. hehe
malaz taip panjang2.. tgk gambar je k!
kami kembar! lain mak lain ayah! 

bff aku! sayang dia!



clear!

piduit!

anas a.k.a lebai! serius aku minat rambut dia gila2!!!
n aku cakap kat dia.. "serius aku nk ngorat ag"
x leh blah kan.. haha


ok.. sat2. tak abiz lagi...
hehe
ok.. balik2 mcD...
aku pegi landmark kulim lak...
dengan?? along n adik...

buat apa pegi sana?
pegi usha encet ibu n aku...
first aku malaz nak beli...
gaji tak dapat g time tu...
so aku ingat usha harga dulu la. 
abah dah bagi siap2 duit beli encet kat ibu...
sampai sana...
p la tengok harga encet samsung galaxy y kat setiap kedai...
then jumpa yang murah antara semua...
tulis 530... tapi tanya harga 420 je!
memag tengah sale kat situ...
tak rugi tanya...
so...
along sebelum tu cucuk duit....
dia suruh aku beli guna duit dia dulu...
so aku n ibu beli encet yang sama....
samsung galaxy y!
420 tu tanpa memori....
so aku beli sekali memori dapat 450...
memori aku besar....
ibu just 435 je.. memori sikit.
so... tunggu post seterusnya,,,, pasal enset tu...
k malaz taip! daa  ^_^


#credit to kembar aku! aku curi gambo kt fb dia sikit. hehe


Older Post | Newer Post