I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
~pantai-laut~
Tuesday, 3 April 2012 | 2:09:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum....
siapa2 rasa baik sangat hati dia....
tolong bawak aku p pantai @ laut..
serius nak p gila2..
aku nak release tension..
urat kat kepala aku ni dah tersimpul dengan masalah....
aku nak lepas tension...
dengan melihat alam semulajadi yang indah...
kurniaan Allah SWT...
nak p....
tak pun bawak aku 1 kawasan yang leh jerit puas2...
bagi lega sikit hatiku ini... jom2.... ^_^


Older Post | Newer Post