I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
silap langkah!
Wednesday, 4 April 2012 | 4:20:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum....
aku tersilap langkah pulak sebab p usha my ex punya mukabuku.
sakit hati sesangat!!!
tau tak kenapa sakit hati??
sebab... gurl yang penyebab kami putus rupanya awek dia sekarang.
tak leh belah gila.
tapi aku tak kesah...
sebab aku rasa untung lak putus dengan dia. leh aku straight to my study time tu
walaupun result tak berapa nak baik..
tapi syukur alhamdulillah...
doa aku dimakbulkan jugak...
tak nak failed...
paling low pun D (chemist)
 tapi aku nak sangat3 tau result fizik dia..
sebab de sejarah pasal aku n dia tentang fizik...
nak tau???
ok aku story...
memandangkan dia tak tau blog aku..
susah payah aku tolong group dia...
untuk wat perbentangan tentang 1 chapter tu... subject physic..
last2 malam pas dia dah wat perbentangan..
kami putus..
aku dah agak lama dah dia tu ada awek lain...
aku biar je
dah la nak tipu aku tak menjadi...
 nak menyamar jadi orang lain kat mukabuku..
last2 kantoi gak..
aku banyak tengok detektif conan..
so aku dapat la siasat tu mukabuku dia...
last2 betul...
aku dah tak kesah dengan dia...
sebab perangai dia teruk rupanya...
n paling aku benci...
sanggup pertahankan kawan dia..
yang bersalah wat jaat kat aku...
lau kat tempat yang ok untuk buat jaat tak pe gak..
ni buat jaat kat surau....
macam pe g...
hal ni pun aku siasat...
first aku tak tau yang wat jaat tu kawan dia..
last2 aku siasat n aku tau siapa.
n pe lagi dia sama dia punya kena la dengan aku..
ni mukabuku aku...
yang asal la n guna nama aku full 
yang tak add lagi add la....
tapi bab approve tu tak tau la lagi bila
sekarang ni pun 30 lebih orang add aku tak approve lagi.
hehe
k malaz taip... daa  (@)_(@)


Older Post | Newer Post