I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
wanita sejati??
Tuesday, 3 April 2012 | 2:47:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum....
ok tajuk tu agak pelik sikit..
tapi itulah ibarat fakta....
nak tau nape???
first!
aku nak sangat2 beli beg yang leh galas belakang n tepi..
beg tu senang sikit...
coz time aku bawak moto.. aku leh galas belakang..
lau tengah p jalan2 aku leh galas tepi...
nak tengok contoh???
jap aku search....


ok tak???
ni contoh je....
hehe. then...
second!!!

aku nak beli kasut yang tutup depan. like... this
so gugirl right???
haha
aku pun tak tau sejak bila aku minat kasut camtu...
then 
third!!
aku nak beli encet samsung corby 2 warna.. pink!!! 
haha
serius x boleh belah gila!
sejak bila la aku minat pink???
pe yang aku pandang sume nak warna pink kot...
jap2 aku search encet tu

cute right???
waa gua suda kena penyakit pink nih!!!
tapi just 1 je tak leh ubah...
aku still tak leh kawal diri untuk bawak moto slow..
hehe
mesti nak laju je.. hehe
ok nak stop.. nak tido... nite!!  ^_^


Older Post | Newer Post