I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
aku jelez!!
Sunday, 13 May 2012 | 12:06:00 am | 0 BlackWhite

assalamualaikum....
aku seorang yang super duper kuat cemburu..
ya itu fakta!!!
aku tak suka orang sekeliling aku yang aku sayang...
rapat dengan orang lain...
macam orang yang aku sayang tu hak aku je..
hahaks buruk perangai...
tapi itulah kenyataan...
jelez mengalahkan orang rampas pakwe aku...
#ok ni auta.. aku single...
tapi sebegitu kuatlah perasaan jelez aku....
aku rasa macam aku tak suka berkongsi kasih....
so plez la jangan bagi aku jelez...
aku makan dalam je...
aku takkan bagitau orang....
ok malaz nak merapu dah.... daa  ^_^   






Older Post | Newer Post