I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
apakah itu?
Wednesday, 30 May 2012 | 9:03:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum....
ok semalam tetiba aku nampak benda pelik...
ok begini ceritanya....
time tu aku pergi dapur... just berbekalkan lampu bilik air.. 
coz lampu dapur malaz nak bukak....
so aku nak tuang air....
nak minum....
n aku time tu menghadap tingkap....
tetiba.............!!!!!!!
aku ada nampak bayang2 kat luar...
aku tak tau la benda apa....
sebab time tu kat luar cerah gak la sikit....
kalau aku buka lampu dah tentu aku tak nampak bayang2 tu...
sebab tingkap aku jenis sliding....
orang luar leh tengok dalam...
orang dalam tak leh tengok luar...
so aku pas nampak bayang2 yang lalu tu....
aku minum air...
tutup lampu bilik air....
then masuk bilik menghadap lappy balik....
n aku dok lam bilik tu berbekalkan cahaya lappy je...
sekeliling gelap....
ya aku suka dok lam gelap2...
hehe....
n benda tu terjadi dalam sekitar 1 pagi camtu la...
then tadi aku cerita kat ibu....
ibu pergi kat abah ibu cakap...
"dia ni suka nampak macam2...
aritu dengar bunyi..."
aku hanya mampu gelak. hehe.
sekian tak tau nak taip apa....
daa!  ^_^


Older Post | Newer Post