I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
bad day
Wednesday, 23 May 2012 | 2:33:00 pm | 0 BlackWhite
assalamualaikum.....
ok... so berakhir sudah orientasi selama 2 minggu...
aku pun dah decide amik kelas mana....
aku tukar jurusan....
aku amik subjek...
pengajian am..
muet
sejarah
ekonomi
bahasa melayu
bahagia gila budak kelas pengajian perniagaan...
dah la 20+ orang je....
then orangnya semua not bad la...
ok2 je....
then aku dok sekelas dengan si mamat aku gaduh tu....
tadi ok je sembang....
so everything ok....
aku malaz nak ada musuh sekolah situ....
aku nak setahun setengah aku kat situ semuanya ok2...
tak nak ada hal...
ok tak tau nak merapu apa dah....
daa  ^_^


Older Post | Newer Post