I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
balik kampung + bukit merah laketown
Monday, 28 May 2012 | 11:34:00 am | 2 BlackWhite
assalamualaikum....
ok semalam aku balik kampung belah mak aku...
makcik kesayangan aku ada kat kampung....
sampai2 sana anak2 mak cik aku pun sebuk panggil aku....
sampai aku dok kat dapur pun dok panggil 
"kak ira"
ok sampai2 je aku kena masak...
adeh.. hehe
aku goreng ayam salut tepung je....
pastu makcik buat nasi kari...
sedap jugak nasi tu....
ber"poloh" den goreng ayam tu...
dah la tak bawa baju lebih....
then abiz masak, rehat sat then hidang....
pastu pakcik ajak pergi laketown....
sangat2 meluat tak bawa baju lebih...
adoi!!!
ibu pun tak bagi pergi coz jap g nak balik lambat...
last2 bagi jugak...
hehe
then aku pun follow...
padahal aku tak mandi...
tak pe la usha2 dah la....
so dalam kereta....









 then sampai sana makcik pergi register bilik....
then diorang siap2 ganti baju nak mandi....

 then aku jugak kena jadi baby sitter jaga bebudak nih!!  >_<

 dah abiz mandi balik bilik siap2



 sebelum balik aku kena bawa budak2 nih pergi main game...
gila gelap bilik game ni...  >_<






Older Post | Newer Post