I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
fadlan hazim
Saturday, 26 May 2012 | 12:06:00 am | 2 BlackWhite
assalamualaikum... 
ok berdasarkan tajuk di atas..
kalau korang kenal group Versatility In Performance
a.k.a VIP korang akan kenal..
salah sorang ahli kumpulan tu yang bernama 
Fadlan Hazim...
yang sangat3 encem!!!
tak kenal??? sat2 aku buh gambar dia noh....


ok cukup... kang lagi banyak lak aku buh...
haha. gambar nih dari fb dia...
ya aku friend dengan dia kat fb...
ada masalah??? tidak teruskan baca....
ok kenapa aku post pasal dia???
ok sebab....
dia balas tweet aku!!!!
gila senyum sampai telinga aku time tu...
bukti??? jap2 erk...



sila abaikan tab lain yang diatas tu ok...
hehe.
ok perasan kan aku....
haha. tak pe...
janji dia balas tweet aku...
kau ado??
haha... ok tak tau nak taip apa dah...
daa selamat malam  ^_^


Older Post | Newer Post