I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
kena buli!
Thursday, 17 May 2012 | 3:35:00 pm | 4 BlackWhite
assalamualaikum....
hai3 saya budak sekolah dah balik umah... hehe
ok hari ni sikit je f6 bawah datang...
coz arini ada gotong royong n program dengan f6 atas..
so aku, nabila n wan ditugaskan untuk bersihkan kelas f6...
boring jugak arh....
kami buat sikit2 je...
hehe. bukan malaz.... tapi kerja tak mencabar malaz nak buat
hihik3  >_<
then abiz kemas g la rehat...
aku tengah mood ok de plak orang bagi panas
biasa la budak laki yang tak tanam nilai murni dalam diri...
orang beli air dia dok usha pelik kutuk semacam...
memang nasib tahap kesabaran ok je....
abiz beli kami lepak makan dalam dewan...
dok kat kantin nanti lagi panas lak hati
then start la program dengan f6...
ok not bad.. tapi boring gak la...
just aktiviti....
*chicken dance*
*teka peribahasa*
*bawa smarties guna straw*
*teka binatang*
game ni macam budak2 la...
tapi ok la tak kena teruk buli dengan f6 atas...
thenn..............
f6 atas bagi air free...
air apa?????
AIR SIRAP MASIN!!!!!
ok group aq de 2 laki n 8 perempuan
air tu bagi asing laki n perempuan...
aku ingat air tu ok.... aku minum sikit je.
minum2............ aku tersembur sikit kat laki group aku. haha
sory ye.. hehe.
then aku pun terpaksa telan air special tu
nasib aku minum sikit je...
bagi semua ahli kumpulan rasa....
baki air kami banyak g....
yang laki group aku dah bagi abiz air...
si "3 rasa" n hafis kot tak silap nama dia...
then diorang ni putus fius sikit pegi tambah lagi air tu....
ish3.. then ahli group aku bagi kat aku lak air tu balik.
aku tak tau nak buat apa...
aku bagi kat si "3 rasa" tu...
then dia minum dengan hafis tu...
gila dapat darah tinggi gak diorang tu...
mana taknya... 3 cawan kot!
then diorang baru la rasa gelong dah telan air masin ....
aku dah kesian tengok diorang kemasinan....
so aku pun pegi kat beg bagi gula2 sugus bagi hilang masin kat diorang...
orang lain usha pelik kot...
sindusa siap perli lagi.. "ceh azira"...
aku belah tanpa kata apa2...
hehe.. tapi aku kesian so aku bagi la kan....
sebab sebelum aku bagi tu... hafis macam dok sakit tekak kot coz masin
sebab tu aku bagi
bukan sebab aku ada feeling kat diorang noh....
NO NO NO.....
ok tu je kot....
daa... ^_^




Older Post | Newer Post