I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
i can be firewoman!
Thursday, 21 June 2012 | 9:05:00 pm | 0 BlackWhite

Assalamualaikum. Comel tak gambar atas ni? Ok comel macam saya! (perasan tahap maximum). Hari ni buat kali keduanya aku menjadi firewoman untuk, padam api?? No way! Untuk cuci tandas menggunakan pili air kebakaran tu. Ok sebelum ayat2 negatif kata aku kena denda sebab kena cuci tandas, aku nak kabo yang kelas kami bertanggungjawab untuk mencuci tandas blok pra-U SAHAJA ok sebab blok kami tak campur dengan menengah lain. kelas2 lain kena juga tapi bahagian lain. 

So dengan berat hatinya sebab 2 minggu berturut2 kena cuci tandas, aku pergi la (diorang arrange aku kumpulan B dalam list cuci tandas so akur la). Dalam pada hati meluat nak cuci tandas tu, nasib la budak laki pandai buat lawak. So tak boring la time cuci tu. Oppsss lagi 1, sebelum korang pikir negatif lagi kat ayat pasal budak laki tu, nak bagitau tandas laki n perempuan dekat2 so dengar la diorang sembang kat luar.

Keadaan aku masa cuci tu? sangat2 selekeh! serius tak tipu la! Padahal keja aku sembur air je. Haha. Budak laki pun tetiba men buka tutup pili air kat luar, memang nak kena la dengan aku! Aku pun pe lagi lepas camtu je paip tu, then p kuar marah budak laki. Diorang buka balik abiz pili tu bergerak bagai cacing kepanasan bergerak ke kiri dan ke kanan. Sampaikan bob masuk tengok apa yang jadi. Haha. Memang kecoh la tandas time tu. Nasib la cikgu tak mai tengok kami buat kerja. Kalau tak? Tak tau apa akan terjadi. Haha. 

Then abis je cuci, kami balik kelas n siap2 nak balik. Badan aku pun aku terasa len macam je bau. Haha. Ok tak tau nak taip apa Dah la. jumpa kat post selepas ni ok! ^_^


Older Post | Newer Post