I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
kenapa aku minat vip?
Tuesday, 5 June 2012 | 3:49:00 am | 0 BlackWhite
assalamualaikum...
ok kenapa aku minat V.I.P??
sebab....
diorang menari best...
suara sedap...
n paling penting...
semua ahli kumpulan ambil peranan dalam nyanyian....
kiranya semua ada part diorang nyanyi....
tak macam kumpulan lain....
menyanyi bape orang je...
yang lain tu menari lebih.....
itu ikut opinion aku la....
n aku baca diorang cakap V.I.P ikut kpop...
ermmm.... biar la...
banggakan la sangat muszik luar...
errr aku pun minat citer korea....
tapi aku tak la fanatik sangat sampai nak hafal lagu korea...
yang aku sendiri tak tau maknanya...
ok malaz nak taip dah...
sebab jam pun dah nak menjejaki pukul 4 pagi. haha
ok daa salam  ^_^(Y)
sat3.. ni haa gambo V.I.P...
credit to pages diorang


p/s= see berapa hensome fadlan.ok mood gatai dh mai. daa  >_<


Older Post | Newer Post