I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
perasaan di sudut hati
Monday, 11 June 2012 | 3:17:00 pm | 0 BlackWhite
Assalamualaikum... Kenapa bila kita sedang berbahagia, ada orang lain merosakkan kebahagiaan kita walaupun kebahagiaan itu hanya datang sementara dalam hidup kita? Kenapa bila kita baru ingin merasakan kasih sayang daripada seseorang, ada orang lain datang meminta kasih sayang yang sama seperti kita rasai? Kenapa bila kita sedang dikelilingi orang yang mengambil berat tentang kita, ada orang lain datang mengganggu perhatian orang itu daripada kita?

Haruskah kau berbuat sedemikian? Haruskah kau hadir untuk meninggalkan kesedihan kepada dia? Haruskah kau mencuri kebahagiaan yang dia miliki? Tahukah kau berkongsi kasih itu sakit? Tahukah kau di sudut hatinya memendam duri yang amat pedih? Tahukah kau dia sanggup berdiam untuk tidak melukakan hati kau? Tahukah kau resah difikirannya disebabkan kau merampas kebahagiaannya?

Ya lumrah manusia tidak akan lari dari cemburu, iri hati, hasad dengki, n etc. Jadilah khalifah yang terbaik di atas muka bumi ini. Biarkanlah kebahagiaan milik dia. Kita hanya mampu berdoa untuk mereka. ^_^

p/s= akibat suka baca 1 story tu, ni la jadinya. haha. Ok aku merapu je atas tu. Dah jari suruh aku stop! Daa!!  ^_^


Older Post | Newer Post